Kampen mod kræften

Kan man få byttet sin dåbsattest?

Hvor går man hen når dåbsattesten helt sikkert er forkert. For det MÅ den være når man stadig synes det er sjovt at gå i byen til klokken meget sent, når man ELSKER grønne koncerter og årets højdepunkt er SmukFest…

Når man i en alder af parmiddage, pas dit hjem og din familie, smil og nik på de rigtige tidspunkter, har en fest over sjove opslag på Facebook, mest dem man selv er med i…!!

Når man stadig  ikke har fundet lykken i tosomheden og det stille liv hvor man finder en for mig helt ukendt form for ro når man ser i spejlet og åbenbart med glæde konstaterer, at nye linjer har holdt indflytterfest over natten???

Er der et sted man klage? Få dåbsattesten byttet??

Ikke mig bekendt.

Og hvis der var, var jeg ikke interesseret.

Jeg har for længst sluttet fred med, at det varer rigtig mange år inden jeg falder så meget til ro, at alle lørdage tilbringes med røven i sofaen og 3 liters dunken med rødvin inden for rækkevidde…

Jeg har det fint med at der ligger en hel verden af nye oplevelser og venter på mig. Står med åbne arme, lige klar til at ta imod mig… Nye venner og skønne veninder der skal findes og inviteres indenfor, i en i forvejen dejlig kreds af skønne mennesker, nogen heldigvis ligeså skøre som mig selv… Dejlige kærester, helst den eneste ene, måske oven i købet i en helt forkert og meget upassende alder!!!

Er det for meget at forlange at omverdenen bare  trækker på skulderen, smiler stille og med ægte glæde tænker fedt at alle ikke er ens???

Tænker fedt at vi er nogen der tror på livsglæde og kærlighed – til os selv, vores elskede børn og familier, til vores nærmeste og tætteste venner, til den stadig ukendte der forhåbentlig findes et sted derude, som vi skal blive gamle med når den tid kommer.

Måske er han der allerede…? Måske har han været der, men gik igen fordi normer og fordomme stod i vejen…

Uanset hvad der står på min dåbsattest vil jeg ikke ha den byttet.

Men jeg vil udnytte retten til at bruge de livserfaringer jeg har tilegnet mig på godt ondt… Til at leve mit liv som jeg synes det er sjovest… Lige så længe jeg har lyst….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kampen mod kræften