Her er satme hyggeligt ..

Er vores lille verden ved at gå af lave?

4 timer i svømmehallen… faktisk rigtig dejligt især med udendørs pool i det her fantastiske vejr👌

Kan ikke helt beslutte om det er rart eller nedtrykkende at opleve, at en hård dansk type med tusser alle de forkerte steder, med en møgunge af en søn, du ved den slags der altid lavede ballade da vi gik i skole, pludselig ligner engle i forhold til den nydanske storfamilie der larmer og fylder det hele.

Livredderen beder mor og en anden kvindelig voksen om ikke at bruge deres mobiltelefoner, helt almindelige regler. Beder næste gang om at de bliver lagt ind i skabet i omklædningsrummet. Intet sker. Ungerne larmer og råber og skriger og livredderne kæmpede efter bedste evne for at få de der møgunger til at makke ret… men hvad kan man forvente når de voksne ikke hører efter…🤷🏻‍♀️
Tog mig selv i at ha lyst til at gå hen til førstnævnte og rose ham og hans søn for god opførsel. Men har faktisk ikke besluttet endnu om de rent faktisk opførte sig bedre end andre folks børn, eller om de bare stak ud i sammenligning med de andre..

Og jeg er ikke mere rasistisk anlagt end andre gode mennesker. Glædede mig rigtig meget over en lidt ældre herre der også er kommet til Danmark senere i livet, der på et udemærket dansk delte min begejstring over min søns fremskridt indenfor spring fra diverse vipper. Udvikling fra start med bælte og dykkermaske til frit fald uden hjælpemidler, og efterhånden med forskellige saltoer. Så det er ikke der skoen trykker…

Men der ER sku da lidt bekymrende og med en lidt nedtrykt stemning jeg lader dagens oplevelser bag mig. Er det virkelig sådan vores lille trygge land udvikler sig..?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er satme hyggeligt ..